Skinnforkle herre og dame

(Inneholder sponsede lenker)
Forkle i skinn, ikke bare ett hipsterplagg

Skinnforkle herre, forkle i skinn og lær

Kjøp skinnforkle

Ett skinnforkle eller ett lærforkle er ett utrolig praktisk plagg på kjøkkenet, og ikke minst for de som griller. Det beskytter, men ikke bare mot søl og smuss, men også veldig godt mot varme, om du glemmer deg ut og lener deg over grillen så er det ett ypperlig grillforkle. Og mot kniven. Du skal ha skarp kniv og bruke stor kraft for å komme igjennom ett skinnforkle.

Dessuten trenger du ikke bry deg om å vaske det. De fleste typer flekker bare tørker du av. Fettflekker trekker inn, og lager “skjolder” men det bare skaper “karakter” og fett vil også impregnere læret.

Et skinnforkle er også praktisk talt uslitelig. Er forkleet foret kan nok foret etter hvert slites, men det kan evt. klippes vekk eller skiftes av en skomaker f.eks. Også i sømmer og rundt nagler kan ett skinnforkle “gå opp”, så prøv å få tak i ett som er laget av ett helt stykke lær, som dette.

Pris? Lær er egentlig ikke så veldig dyrt. Og det krever ikke allverden å lage ett forkle av skinn, så så du får skinnforkler forholdsvis billig, som dette som koster godt under 1000 lappen

Vil du heller ha ett midjeforkle i lær, kan du se på dette

Flere skinnforkleer

Se også matchende grillvott i skinn

Noen morsomme og nyttige grillredskaper: Grillmatte, vaffeljern til grill og bål, grillplanke