Maiskolber i ovn

Ingredienser
1 bx. maiskolber (4 stk)
1/2 løk eller 1 purre
1/2 paprika
100 g.smør
Chef Magic eller annen peppersaus
1 ss. god rødvinsvineddik
Grillkrydder
Evnt. en pakke bacon

Framgangsmåte
Del hver maiskolbe i 4 og ha biten i en ildfast form eller en liten langpanne. Skjær løk og paprika i tynne skiver, ha det oppå kolbene. Skjær smøret i løvtynne flak, (Holder smøret kjøleskapstemperatur er det enkelt) og legg dem jevt utover oppå maisen. Evt, om smøret er temperert kan du “gni” det inn i maiskolbene med fingrene Drypp over eddik og peppersaus.

Sett det i en forvarmet stekovn på 200 grader i 12-13 minutter. Ta det ut, snu på bitene, og sett på stekeovnes grill og la det stå i 2-3 minutter eller til det begynner å få farge. Dryss grillkrydder over før servering.

Noe som også er godt er å rulle bitene av mais bacon. Samme steketid. Har du bacon i biter, kan ha noen ss. av dem i formen og øse baconfettet over i forbindelse med at du snur maisbitene.