Domener og nettsider til salgs

Jeg har såpass mange prosjekter at jeg må innse at skal jeg «tømme meg» før jeg blir pensjonist så må jeg selge flere i måneden, så det er bare å komme i gang. Som du ser har jeg mange domener og nettsider og også flere mer personlige nettsider som ikke vil bli lagt ut på salg, foreløpig i alle fall. Uansett hva du kjøper kan jeg derfor gi deg noen dofollow linker med på kjøpet, slik at du ikke starter på null i forhold til å få google til å indeksere siden din. Jeg leker også med tanken om å gi «sidebanner» visninger på andre sider med på kjøpet, og tenker 10.000 visninger for hver 1000 lapp du evt. handler for. Problemet er om dette går strålende vil jeg ikke ha sider igjen å vise dem på, så her må jeg holde litt igjen. Jeg prøver meg og tilbyr dette, altså 10.000 banner pr. 1000 lapp du handler for kjøp gjort før 31 oktober 2022. Banner lager du evnt. selv. 160×300 eller 250×250. Tidshorisont, det kan ta år, avhengig av hvor mye jeg selger, men du får dem til slutt 🙂

Reservere domener. Synes du det er vanskelig å bestemme seg? Jeg gir deg mulighet til å reservere domener for 1% av utropsprisen pr. måned. La oss si at du har lyst på ett domene som jeg har lagt ut for 10.000,- , men du vil vurdere det nøyere før du kjøper. Om du vil at jeg skal holde det av for deg i 3 måneder, sender jeg deg en regning på 300 kroner og så setter jeg det som reservert i 3 måneder fram i tid. Jeg setter ett «minstebeløp» for fakturering på 200 kroner inkludert mva. Jeg «gidder» ikke å send regning på 8 kroner om du vil reservere ett 800 kroners domene i en måned med andre ord. Jeg setter også en generell minstepris for domener som kan reserveres på 1500,- ellers kan jeg risikere å betale nesten det samme i domeneavgift som reserveringen koster. Kontakt evnt. arve@skudenes.com

Forbehold om to bud kommer inn «samtidig». Dette gjøres manuelt og jeg er ikke alltid på jobb, så det kan skje at to personer byr på samme domenet før jeg får fjernet det fra listene. Om to personer byr innen en 12 timers periode blir det evnt. høyeste bud. Om det går mer enn 12 timer, er det førstemann til mølla.

Here we go.

2000tallet.no (trykk på lenken for mer info)

200kr.no (trykk på lenken for mer info)

3d-bilder.no (trykk på linken for info)

Actionkamera.net (1000 kroner pluss mva, kontakt arve@skudenes.com)

Adventsstake.no (følg lenken for mer info)

Akebrett.org (følg lenken for mer info)

Ammeklær.net (følg linken for mer info)

Anorakk.no og anorakk.org (følg linken for mer info)

Arbeidsklær.no og arbeidsklær.net (følg lenken for mer info)

Askepott.net (trykk for mer info)

Au-pair.no (trykk på lenken for mer info)

avfukter.org (følg linken for mere info)

B

Babyleker.no 10.000 pluss mva Kontakt arve@skudenes.com

Babyseng.no/babyseng.com

Babyteppe.com 2000,- pluss mva

Badedrakt.net/badedrakt.com

Baderom.net

Baderomsfliser.no 2000, pluss mva kontakt arve@skudenes.com

Badestamp.org 1600 pluss mva kontakt arve@skudenes.com

badetøy.net

badevekt.com

bajonettsag.com

balansesykkel.com

ballkjoler.net og ballkjole.net

barbermaskiner.no

barkeeper.no

barnefilm.no og barnefilmer.net

barneklær.net

barnerom.net/barnerom.org

barneseng.no/barneseng.org

barnesete.net

barnesikring.no/barnesikring.net

barnestol.net

barnesykkel.com

barnevogn.net / barnevogn.biz

batteri.org / batteri.biz

batteridrill.no

bestikk.org

bilderamme.com

bilkamera.net

billader.com

bilsete.com

bilstol.net

blondekjole.no

boblejakker.no

boliglån.biz

bordgrill.no

Da er jeg halvveis med bokstaven B 🙂 Dette tar tid og det vil nok gå noen måneder før jeg kommer til ølglass.no som kommer sist alfabetisk. (jeg har ingen på «å» faktisk) Om du har forespørsel om domener som ikke er lagt ut, send en mail til arve@skudenes.com

Plussize.no

Kanskje mitt beste domenenavn, og da tenker jeg på selve navnet,  og samtidig ett av de  med mest trafikk.  Jeg selger først og fremst fordi det er «tungt» å arbeide med ett emne som jeg ikke har personlig interesse av.  Jeg synes det er morsommere å jobbe med kjøkkendingser og griller for å si det slik.

Jeg begynte å legge ut innhold i 2014, men det hadde vært litt innhold på domenet før da jeg overtok det etter en klesbutikk. Jeg har ikke vært så nøye med statistikk siden det ikke var planen å selge, men jeg har google search console og den viser 25.000 klikk i året fra google alene. Og som du ser er trenden stigende.  Akkurat nå nærmer det seg 100 unike pr.dag. Trafikken er fordelt på veldig mange søkeord og fraser. Mer enn 1000 ulike har 1 klikk eller mer siste år. (google search console viser ikke mer enn 1000). Så her er det mye innhold og mye det kan jobbes med for å finjustere og få enda mer trafikk

Så jeg vil anslå totalt 30.000 med bing, kvasir og lignende, type-in og trafikk fra linker. Det er kun gjort on-site seo på den denne siden. Ingen sosiale medier, linkesamarbeid (unntatt med egne prosjekter) eller betalt trafikk (adsenese)  Ikke engang logo eller profil så her har du mulighet for å bygge en total pakke rundt domenet.  Jeg har heller ikke lagt ut herreklær så her er det mulig å øke trafikk og inntjening med 30-40-50% ganske kjapt

Jeg «eier» ikke alt innholdet. D.v.s. bilder er fra samarbeidspartnere så om de fortsatt skal brukes må det inngås avtale med dem og endre linkene slik at du som kjøper får betalt for salg.  Tekstene er «unike» så dem kan du bruke men det er grenser for hvor blomstrende språk en mann som egentlig har null interesse for klær kan beskrive «en lang, rød kjole med korte ermer» så her er det potensiale for en som er interessert i klær å skrive mer utfyllende og skaffe seg lesere på den måten.  Jeg har heller ikke skrevet det man kalle «redaksjonelt innhold».  Bare en kort beskrivelse av hvert produkt

Som du ser av vedlagt bilde av statistikk så er CTR-raten veldig lav, 1,3%.  Kort fortalt betyr det at bare 1,3% av de som gjør ett søk i google trykker på linkene til plussize.no  Det skyldes 3 ting.  For det første ranker jeg gjerne på 7-10 plass på ett søk og mange er fornøyd når de har vært igjennom de 4-5 første treffene.  Grunn nummer to er at plussize.no pr. idag ikke er ett «brand», så når google treffet mitt havner mellom ellos, zalando, bon prix og zizzi så velger mange disse rett og slett fordi de kjenner disse fra før.  Nummer 3 er at titlene mine ikke er «selgende» nok.  Om du gjør noen testsøk som «kjoler i store størrelser» ser du at jeg bruker mange stikkord i titlene istedenfor selgende argumenter. Samtidig er det mange som «ser», eller har muligheten til å se domenenavnet plussize.no når de gjør søk i google. Som du ser av av bildet er det 1,9 millioner «impressions» eller visninger. Det er ikke ett reelt tall siden de som klikker seg inn på en av sidene og tilbake igjen telles to eller flere ganger etter hvor mange ganger de gjør det, men en femtedel eller 400.000 visninger er kanskje realistisk.

Inntjening.  Noe av det er konfidensielt og jeg har heller ikke lagt inn epi på alt for de som er kjent med det begrepet.  Men når jeg sier at jeg har en følelse for at jeg tjener mellom 1,50 og 2 kroner pr besøk så er jeg innenfor uten å ta i eller røpe for mye.

En advarsel om du har tenkt å satse på affiliate som jeg har gjort.  Om du bruker ett «mellomfirma» som tradedoubler og awin, så er oppsigelsestiden veldig kort, så du risikerer å miste inntekten nærmest over natten om du satser på en butikk.  Så det er viktig å bruke flere forskjellige. Evnt. kan du kontakte butikkene som annonserer hos deg direkte og be om en oppsigelsestid.  Om du mister en så har det aldri vært problem å skaffe nye, men du må jo skifte ut en del lenker og bilder og skrive om produkttekstene så det er litt arbeidskrevende.

Du kan også hente inn feed fra flere nettbutikker.  Ulempen da er teksten ikke lenger blir unik og du ranker litt dårligere i google.  En av fordelene er at du kan legge ut priser og det selger bedre enn tekstlinker som jeg bruker

Pris 500.000 pluss mva.  Det er selvfølgelig en god sum og dette er ikke en side som bør kjøpes av en nybegynner, men har du erfaring fra markedsføring og/eller sosiale media og utvikling av nettsider så er det potensiale her.  Eller for en som vil satse på nettbutikk med egne varer  eller er importør.  De butikkene jeg bruker betaler 5-8%.  Har du egen butikk kan du vel nesten 5 doble det tallet?

Jeg priser den utifra at det ett bra domenenavn. Det er en moden side, noe som er viktig for å ranke i google og for at den for meg er lite arbeidskrevende, pr. idag bruker jeg nok mindre enn en time i uka i snitt, samtidig som den etter skatt dekker både mat og strøm hver måned (og ja vi er i 2022 🙂 ) Så jeg selger ikke uten å få en god pris. Ved kjøp får du tilgang på verdifull statistikk, som kan brukes for å avgjøre hva du bør satse på videre.

Betaling forskudd eller bankgaranti

Kontakt arve@skudenes.com

Putekasse.no

Veldig «presist» domene som er beskrivende for ett bestemt produkt. Her selges det putekasser som er en «volumvare» i sommerhalvåret.  Jeg anbefaler, om du bruker Chrome å laste ned tillegget ubersuggest så får du en fin oversikt over hvor mange som søker på ulike varer, akkurat her tror jeg du får en overraskelse

Siden ranker pr. idag dårlig for ordet «putekasse», (mellom 25 og 35) men ranker ok for puteboks og puteskap, samt fraser som «ekstra stor putekasse», «liten putekasse» og «stor putekasse», så dette er en side som tjener litt penger jevnt og trutt, i allefall fra mars til august.

Siden var ny i 2016, så den er moden og klar for en redesign.  Klarer du å ranke på 5-te plass eller høyere på søkeordet «putekasse» så tjener du penger på denne.

Fin nybegynnerside. Som du ser av innholdet bruker jeg ikke mye tid på denne. Det er stort sett de samme putekassene som er til salgs i år etter år, så jeg skriver 1-2 nye artikler hvert år og sjekk av evt. døde linker. Ett par timers arbeid  Med den innsatsen selger jeg ca 1 putekasse i uka (i sesongen) og tjener ca en hundrelapp pr. salg

Pris 25.000 pluss moms. Forskudd betaling.  Kontakt arve@skudenes.com Du får med en del tekstlinker fra andre nettsider på kjøpet


Lydbøker.no

Det er sjelden jeg selger bare domenenavn, men det er altså tilfellet her. Både bookbeat, nextory og podimo søker etter annonsører på adtraction.com så det bør være enkelt å få opptil flere annonsører. Jeg sitter på noen relevante, særdeles veletablerte sider (opptil 20 år gamle) som du evnt kan få med noen tekstlinker (20 stykk til sammen) fra på kjøpet slik at ikke starter på null når det gjelder lenkebygging

Pris 15.000 pluss mva arve@skudenes.com forskudd betaling


Iskremmaskin.no
Det hadde vært gøy å lykkes med denne. Ser for meg å få såpass besøk at jeg kan forsvare å kjøpe inn årets nyheter av iskremmaskiner for å teste dem 🙂 men nei. Siden har litt besøk, pr.idag ca 4 til dagen i snitt. Det er folk i kjøpemodus så det blir litt inntekter, men passerer såvidt 10 kroner dagen i overskudd så det er ingen gullgruve for meg. Rangerer ikke på nøkkelordet «iskremmaskin» i google men ranker ok for enkelte fraser som inneholder iskremmaskin og softismaskin. I bing ligger siden idag på andreplass på iskremmaskin uten at det gir allverden av trafikk, men det viser at det ikke er noe fundamentalt galt med siden. Det ligger heller ikke noen advarsler eller feilmeldinger i google search control så det er bare ett domene som google overser litt.

Domenet er modent, fra 2012, så med litt kjærlighet, lengre artikler, nytt design og nye friske linker ser jeg ikke bortifra at det er ett prosjekt som kan ta litt av. Linker fra mine sider til iskremmaskin.no beholder du i utgangspunktet, men om også disse sidene blir solgt kan jeg ikke garantere at en ny eier fortsetter å linke til deg

Priser det utifra potensiale og at jeg har en grei inntekt på det uten altfor mye arbeid og setter en pris på 20.000 kroner pluss mva arve@skudenes.com forskudd betaling


Shaping.no
Tøft domene som kan brukes både til «formende klær» som jeg har gjort og til mer treningsrelatert om du vil det.
Dette er også en side som det har vært innhold på lenge. Jeg begynte i ca 2014 men den har vært i bruk siden ca 2002, da med mer treningsrettet innhold. Lite arbeidskrevende, men noen produkter utgår selvsagt hvert år. Så jeg sjekker for utgåtte produkter ettpar ganger i året. Da finner jeg vanligvis 5-10 utgåtte, bruker 20 minuter til en halvtime pr. produkt på å finne nye klær som er noelunde tilsvarende, endrer litt på teksten, bildene og lenkene og så er det ett halvt år til neste gang

Pris: 100.000,- pluss mva

Sengesett.no

Kanskje det nest beste .no -domenet i nisjen sengesett. Det er flere som søker etter sengetøy, men så var det dette med «ø-en» i domenenavn da.

Dette er også ett domene som ligger godt på siden av ting jeg personlig er interessert i så det blir jobbet lite med det, men det ligger og «modner» og er klar for en ny eier som kan gi det litt kjærlighet. Jeg har hatt det i 11 år (siden 2011). Hvem som eide det før det, husker jeg dessverre ikke.

Øker jevnt i trafikk når jeg sammenligner måned for måned. For ett år siden var visninger 600-700 pr. dag og nå er den 1300-1400. Klikk har også ca doblet seg fra 10 til 20 pr. dag i juni. Som du ser av statistikken øker den i oktober november da sengetøy er en populær julegave. Inntjeningen eller provisjonen er i overkant av 1000 kroner i måneden. (ta evnt kontakt for mer presise tall). Det betyr at salget er tett oppunder 200.000 i året

Det følger ikke med lisenser eller rettigheter med verdi. Temaet er ett standard gratis wordpress tema som endret litt, og bildene eier nettbutikkene som jeg linker til. Jeg «pakker» dette ned til deg ved ett evnt. kjøp, og du må gjerne bruke temaet videre, men «designet» er gjort for mer enn 10 år siden, så jeg vil anbefale at du i alle fall etterhvert moderniserer designet

Salgspris 250.000,- forskudd eller bankgaranti

arve@skudenes.com