batteridrill.no til salgs

batteridrill.no har hatt innhold i snart 11 år (startet des. 2011). Det er fremdeles aktivt men oppdateres ikke og har antakelig veldig lite trafikk.

Kortversjonen om hvorfor nettsiden er «død» er at jeg leide ett webhotell med ubegrenset antall domener så jeg fylte det opp med ettpar hundre små affiliate nettsider. Men hotellet oversolgte, softwaren de bruker «krasjet» med diverse WordPress plugins og det ble vanskelig og dyrt med SSL. Så jeg skaffet meg en ny server, denne gangen med en begrensning på 100 domener, så jeg flyttet de 100 «største», men batteridrill.no var ikke blant dem og har blitt neglisjert noen år.

Jeg har sett med andre domener jeg har flyttet at de får i boost i google rank når de får litt nytt innhold, laster raskere, får ssl og feilmeldingen forsvinner, så det er håp for dette domenet om noe tar bryet med å legge en arbeidsuke med arbeid i det og deretter bruker ett par timer 2 ganger i året på å oppdatere.

Pris 8000 pluss mva. Kontakt arve@skudenes.com Forskudd betaling

Flere domener til salgs