Julekalender voksen

(Inneholder sponsede lenker)

Adventskalender sjokolade

Kjøp adventskaleder

Adventskalender sjokolade

Simply Chocolate er en julekalender med sjokolade med litt utfordrende smaker som: Black Betty, Crunchy Coco (lys melkesjokolade med kokos), Persian Perry (hvit sjokolade med lakris), Almond Alex (mørk sjokolade med mandler), Light Leo (melkesjokolade med persisk lakris) og Pink Polly (hvit sjokolade med bringebær og persisk lakris). Totalt 10 ulike smaker og det er tre biter av hver, så her får du også noen dager med en velfortjent “bonus”. (Jeg gjør oppmerksom på at dette var innholdet i fjor, mulig det er forandret, men sånn omtrent det samme tipper jeg det er)

Selges i nettbutikk, som har utvalg utvalg i “barnekalendere” som LEGO og Disney mm. så her kan dere handle sammen og dele portoen.

Mer info om/kjøp sjokoladekalender voksen

Julekalender lakris for voksne

Kjøp julekalender lakris

Kjøp julekalender med lakris

Også i 2019 kommer Johan Bülow med sin egen lakriskalender for voksne.

Her får du lakriskuler i smakskombinasjoner du sannsynligvis ikke har prøvd før, som lakris og kaffe og lakris i kombinasjon med diverse frukt og bær.

Er dere to eller flere som skal dele anbefaler jeg familiepakken. Den inneholder 6 biter (pr. dag), mens den ordinære har to og er ikke dobbelt så dyr.

Mer info om/kjøp Johan Bülow adventskalender

Kjøp Johan Bülow julekalender familiepakke

Se også Lakridsfabriken Liquorice Advent Calendar , den selges av en butikk som også har kalendere til barn så kan dere kjøpe samme og spare porto

Adventskalender voksen karameller

Kjøp julekalender karameller

Kjøp julekalender karameller

Også i 2019 kommer det julekalender med Karamelleriet med karameller som utfordrer smaksløkene.

Håndlagde karmaller som syrlige med fruktsmak, søte klassiske fløtekarameller, karameller med sjokolade, karameller med havsalt, myke og harde. (det var innholdet i fjor, men jeg regner med at det blir sånn noelunde det samme i år)

Det er to i hver luke så disse kan du dele, eller kose deg ekstra hver dag.

Mer info om/kjøp julekalender med karameller

Se også julekalender barn 2019 , julekalender fra LEGO (nå også med Harry Potter) og Julekalender på TV, DVD