Hotell Lillehammer

First Hotel Breiseth Lillehammer (Bestill)

First Hotel Breiseth, etablert i 1898, er et av de eldste hotellene i Lillehammer og ble ved åpningen regnet som et av byens mest fasjonable hoteller. Hotellet har 89 rom hvorav 20 rom er designet i moderne stil og omkranser Galleriet, hvor vi til enhver tid har en salgsutstilling av høy kvalitet. Alle rommene har TV med internasjonale kanaler, betal tv og telefoner med voice mail. Hotellet har en egen konferanse avdeling.

Hafjell Hotel (Bestill)

Øyer Gjestegård er et hotell i gudbrandsdalsstil som ligger 15 km nord for Lillehammer. Hotellet ligger i kort avstand fra Hafjell Alpinseter og Hunderfossen Familiepark. Øyer Gjestegård har 61 dobbeltrom, hvorav 45 som familierom, en hytte (Stallen) og en leilighet (Putten).
Alle rommene har bad, TV og telefon. Familirommene har køyeseng og sofa, mens dobbeltrommene har himmelseng og sofa

Scandic Lillehammer Hotel (Bestill)

Et naturlig valg for trivsel, komfort og kvalitet
Scandic Lillehammer Hotel ligger i en 37.000 m2 stor privat park mellom Maihaugen og Olympiaparken og kun 600 meter fra sentrum i byen. Med knappe 2 timers biltur fra Oslo og kun 136 km fra Oslo Hovedflyplass er Lillehammer et sentralt møtested enten det gjelder møter, konferanser, ferier eller weekender. Familievennlig hotell innen -og utendørs svømmebasseng, lekeapparater, minigolf, sandvolleyballbane samt stor og sikkert boltreplass for barn i privat park

Birkebeineren Hotel/Motel & Apartments (Bestill)

Hunderfossen Hotell & Resort (Bestill)

Scandic Victoria Hotel (Bestill)

Mølla Hotell Lillehammer (Top Molla) (Bestill)

Scandic Hafjell (Bestill)

Clarion Collection Hotel Hammer (Bestill)