Bærbar grill, røykgrill

Elektrisk bordgrill som også røyker
(Inneholder sponsede lenker)
Har du behov for en grill som oser veldig lite og kan brukes på terrasse hvor det ikke er lov med gass eller kullgrill og som du faktisk kan bruke inne. Og om du er interessert i eksperimentere litt med røyking av mat, kan du ta en titt på modellen Nokkela fra Muurikka.

Røykovn, grill elektrisk

Kjøp elektrisk grill

Det smarte med denne grillen (som er utformet som en liten liggende tønne) er at varmeelementet eller grillelementet om du vil er flyttbart mellom topp og bunn. Når du griller har du det i lokket, da drypper selvfølgelig ikke kjøttsaft og fett ned på varmen. Når du griller på den måten blir det ikke mer os enn om du bruker grillelementet i stekovnen. Bare pass på å gjøre “pannen” hvor fettet samler seg grundig ren før du evt. velger å bruke grillen som røykovn (og jadda den kan settes i oppvaskmaskin)

Når du røyker brukes varmeelementet nede slik at det gir varme til treflisene, eller røykesponet som danner røyk. Legg på fisk eller kjøtt som er ferdig saltet og krydret og lukk lokket. Da blir det selvfølgelig en hel del os så da trenger du en god kjøkkenvifte, eller gjør det utendørs på ett sted hvor du ikke plager naboene.

Den kommer i flere størrelser, prisen varierer fra litt over 1000 til like over 2000 kroner. Ingen av dem krever så mye strøm at de tar en 10 ampere sikring, så har du tilgang på en stikkontakt kan du bruke denne røykovnen.

Mer info om/kjøp Muurikka Nokkela elektrisk grill 1200 watt

Mer info om/kjøp Muurikka Nokkela elektrisk grill 900 watt

Mer grillrelatert. Bordgriller , gassgriller , kullgriller, grillforkle i skinn, røykflis myggfelle 🙂