Ranch-ferie i USA

Har du drømt om å se den amerikanske naturen fra hesteryggen? Det vidstrakte landskapet brer seg fra California i vest, til New York i øst. Som tatt ut av en Spagetti western fra 80 tallet kan du oppleve USA fra sin beste side, hesteryggen. Det er vanskelig å ikke bli forelsket i landet etter en tur som dette da landet tilbyr en variasjon som ikke er mulig å oppleve i Norge.

Til tross for at flere turopperatører satser på denne ferieformen, har det fortsatt ikke «tatt av» blant norske turister. Dette har ført til lave priser og gode tilbud for de som har fått øynene opp for denne ferieformen. Men benytt deg av dette nå. Etter at Norwegian og SAS har økt sin satsning på direkteruter til USA, har populariteten økt, noe som med høy sansynlighet også vil påvirke prisene på sikt.

Vi anbefaler å bestille en «all included»-pakke med både hotell, mat og ridepakke. Men husk at ranchene ofte er plassert litt utenfor de største byene, noe som ofte betyr et par ekstra overnattinger på hotell. Vi anbefaler å bruke Bestehotell.no for å finne det beste og billigste hotellet: Bestill billig og bra hotell til reisen her.

Tips: Du trenger ikke være ekspert på å ride for å reise på ranch-ferie. Det finnes muligheter for både nybegynnere og ryttere med erfaring. Les mer om ranch-ferie i VG