Fly hotell Riga

Fly til Riga

Flyprisen varierer, men er du litt «fleksibel» d.v.s. at du kan reise på weekendtur på torsdag, istedenfor fredag, og hjem igjen på mandag eller tirsdag istedenfor søndag kveld kan du få turer til godt under tusenlappen tur/retur.

Airbaltic og SAS flyr direkte fra Oslo til Riga, de samme gjør Norwegian og de flyr også direkte fra Trondheim. Det er selvsagt ikke noe problem å komme seg til Oslo. Norwegian flyr fra Kirkenes, Alta, Tromsø, Bardufoss, Harstad, Bodø, Molde, Ålesund, Haugesund, Bergen og Stavanger, og så har du Widerøe i tillegg. Sammenligne pris og reisetid for de ulike selskapene. 

Hoteller i Riga

Hoteller og overnatting Riga (hotels)
Du kan velge blant i overkant av 150 hoteller i Riga og nærområdet. Prisene begynner helt nede på 100 lappen pr.person for to personer i dobbeltrom

Billige hoteller i Riga

Riga er en billig hotellby og her ser du fire eksempler på firestjerners hoteller hvor du kan slumpe til å finne overnattinger for under 500 kroner for to personer i dobbeltrom.

Rixwell Gertrude Hotel

City Hotel Teater

Bellevue Park Hotel Riga

Aparthotel Autosole Riga

Kjøpe, shopping i Riga

«Alt» er billiger i Latvia enn i Norge. Spritkvoten din bruker du på det lokale urtebrennevinet Rigabalsam, på en kartong sigaretter sparer du 1000,- pluss på. Rav er kjent som latvisk gull, og det er stort utvalg i rav i Riga. Linduker kan du spare mye på.
Briller, inkl. innfatning og time hos optiker som kanskje koster 2500,- i Norge får du for under 1000,- lappen i Riga. Også andre «helsetjenenester» som tannlegebesøk lønner seg, men det krever litt planlegging.

Mat er billig, du får en treretters goumetmiddag med vin, dessert og kaffe/konjakk billiger enn du må betale for en pizza og ett glass pils på en norsk kro.

Spa i Riga

Riga har 150 år gamle SPA/kurbad-tradisjoner.

Prøv hoteller som: Dome hotel, Neiburgs Hotel eller Grand Poet Hotel by Semarah om du vil ha ett skikkelig luksusopphold uten at prisen blir avskrekkende