Billige flybilletter til Barcelona

Fly Barcelona-Oslo
Norwegian (Bestill hos Travellink)
Norwegian tar deg til Barcelona fra Oslo og fra Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund til Oslo
sjekk Norwegian hos Travellink

KLM Norge (Expedia)
Fra Oslo, Stavanger, Bergen, Torp, Trondheim, Ålesund og Kristiansand til Barcelona via Amsterdam

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger. Også flybilletter
fra «distriktene» til Oslo.

Flybilletter Barcelona på nettOm Barcelona
På en smal, fruktbar kystslette, omgitt av Catalonias fjell, ligger Barcelona som en moderne og arkitektonisk vakkert oppbygget storby, hvor livet først og fremst er preget av vennlighet og livsglede. Byens historie er preget av skiftende erobrere, men også av kamp for frigjøring og en trang til selvbestemmelse.

Barcelona har mange tilbud til den kulturinteresserte, uansett om det er kunst, teater, arkitektur eller musikk, som lokker mest. Hvis du er mer interessert i sport, finner du også massevis av sportsarrangementer i Barcelona ikke minst fotball, som ikke ukjent er av stor betydning her.

Barcelona har så mange, og så varierte tilbud, at du alltid vil kunne finne et arrangement eller en aktivitet etter din smak hvis du da ikke foretrekker å slappe av på stranden eller nyte litt musik og gjøgleri på Ramblaen eller omkring Domkirken. I Barcelona er livet vennlig og avslappet. Her kan livet leves og deles.

Hotell i Barcelona