Billige flybilletter til Athen

Fly Athen-Oslo

Norwegian (Bestill hos Travellink)
Norwegian tar deg til Athen fra Oslo (sesong mars-oktober) og fra Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund til Oslo
sjekk Norwegian hos Travellink

Hotell og fly AthenKLM Norge (Travelink)
Fra Oslo, Stavanger, Bergen, Torp, Trondheim, Ålesund og Kristiansand til Athen via Amsterdam

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger. Også flybilletter fra «distriktene» til Oslo.

Leiebil i Athen

Om Athen, reisehåndbokOm Athen
Aten er antikkens by og demokratiets vugge – rik på både historie, kultur og opplevelser.

De antikke ruinene på Akropolis-høyden er blant Atens kjennemerker. Foran Parthenons veldige marmorsøyler merker man suset fra Hellas og
sivilisasjonens arnested. Ved foten av Akropolis ligger den gamle bydelen Plaka der Sokrates og Platon debatterte datidens demokrati. I dag er det et trivelig område med små restauranter, tavernaer og barer og samtidig et av de få stedene i Aten der man fremdeles kan oppleve den gamle bydelen.

Om du vil litt vekk fra turistområdene, er kunstnerområdet Exarhia verdt et besøk. Området er en oase av hyggelige kafeer og spesielt de mange «rebetadiko», en slags lokal musikkbar, er breddfulle av ekte gresk stemning. Her får du lekre småretter og avkjølende drikke til akkompagnement av tradisjonell gresk musikk som de greske flyktningene tok med seg fra Asia og Tyrkia.