Billige flybilletter Praha

Fly Praha/Prag
Norwegian (Bestill hos Travellink)
Norwegian tar deg til Praha fra Oslo og fra Alta, Bergen, Bodø, Harstad, Haugesund, Kirkenes, Kristiansand, Kristiansund, Longyearbyen, Molde, Stavanger, Tromsø, Trondheim og Ålesund til Oslo.

De har også direkterute til Prag fra Stockholm og København
sjekk Norwegian hos Travellink

Også SAS flyr daglig fra Oslo til Praha

Praha, Prag, reise, fly, flybilletterKLM Norge (Expedia)
Fra Oslo, Stavanger, Bergen, Torp, Trondheim, Ålesund og Kristiansand til Praha via Amsterdam.

Supersaver
Komplett nettbasert reisebyrå, her kan du bestille hotellrom Praha, leiebil eller flybilletter, og diverse pakkeløsninger. Også flybilletter fra «distriktene» til Oslo.

Leiebil i Praha

Hotell i Praha

Om Praha

Praha ligger sentralt plassert i Tsjekkia. Praha er en av verdens vakreste hovedsteder med en historie som strekker seg langt tilbake tiden. Byen har opplevd en sann oppblomstring de seneste 20 årene. Den har fått tilnavnet «Den gylne by», og det hersker ingen tvil om at her kan du få brukt alle sansene dine.

Prag har en fantastisk atmosfære som oser av kultur og romantikk, og den vil gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Elven Vltava (Moldau) løper gjennom flere av landets historiske byer og blir delt opp i små innsjøer. Her samles tsjekkerne og turistene om sommeren for å slikke sol og nyte den gode stemningen som hersker i hele byen.

Weekendtur til Praha