Billig hotell i Bergen

First Hotel Marin (Bestill)

Hoteller i Bergen, billig overnatting

Bestill hotell i Bergen

First Hotel Marin, et smakfullt og elegant hotell på ærverdige Bryggen i Bergen, 1 min. spasertur til Fløibanen. Store delikate værelser, alle med mørk parkett. Flere av værelsen har utsikt mot Vågen og Fisketorget. Restaurant Primo tilbyr nydelige retter inspirert fra det italienske kjøkken. Konferansefasilitetene er meget moderne og fleksible med kapasitet fra 2-180 personer. Våre konferansegjester har fri tilgang til teknisk utstyr som videoprojector og overhead.

Clarion Hotel Admiral (Bestill)
Clarion Hotel Admiral ønsket sine første gjester velkommen i 1987, og har med sin beliggenhet nær sjøen utsikt til det beste i Bergen.
Hotellet har 210 rom og alle er forskjellige. Så her er det noe for enhver smak.
Du finner også to restauranter på hotellet Sjøtønnen Fiskerestaurant er byens eneste restuarant med kun fisk og skalldyr på menyen.
Restaurant Emily servere både frokostbuffet, lunsj og middag.Vi har også to barer Lord Nelson Lobby Bar og Sørensen Cognac- og Sigarsalong.

Scandic Hotel Norge (Bestill)
Bergens største og mest sentralt beliggende hotell, ved byparken og med gangavstand til Bergens historiske severdigheter såvel som byens moderne forretningsliv. Alle våre rom har meget høy standard, hvorav 12 suiter og 41 Business
Class rom, som alle har TV, minibar og rom-service. I tillegg har vi ikke-røker rom samt handicaprom. Flybussen stopper like utenfor hotellet.

Comfort Hotel Holberg (Bestill)

Thon Hotel Rosenkrantz (Bestill)

Steens Hotel (Bestill)

Scandic Neptun Hotell (Bestill)