Hotell i Tønsberg

Thon Hotel Tønsberg Brygge (Bestill)
Thon Hotel Brygga har perfekt beliggenhet på brygga, midt i hjertet av Tønsberg. Parker bilen foran hovedinngangen, fortøy båten ved brygga, og la oss skape den beste rammen rundt ditt opphold i Tønsberg! Rommene er smakfullt og elegant innredet, med fokus på våre gjesters trivsel og velvære. Restaurant Måken er stedet der atmosfære og kvalitet lar seg forene. Rainbow Hotel
Brygga setter sin ære i å tilrettelegge kurs, konferanser og kick-off på beste måte – innenfor bedriftens ønsker, behov og økonomiske rammer.

Klubben Hotell Tønsberg (Bestill)
Rica Klubben Hotel, som er et fullservicehotell, ligger vakkert til i sentrum av Tønsberg, Vestfolds hovedstad og Norges eldste by, med flott utsikt over byens hyggelige havn. Fra hotellet, som karakteriseres som byens storstue, er det gangavstand til alle sentrumsfasiliteter og sommerens paradegate, torget og byens idylliske handlegater, samt Tønsberg Brygge. Hotellets suksessrike og årlige sommershow avholdes i hotellets teatersal og trekker gjester fra hele Norge.

Quality Hotel Tønsberg (Bestill)

Grand Apartment (Bestill)

Maritim Hotell (Bestill)

Tønsberg er en kommune i Vestfold med 36.000 innbyggere. Tønsberg regnes som Norges eldste by. Den ble anlagt like nedenfor Slottsfjellet ved Byfjorden, hvor det er ruiner av flere kirker, St. Olavs kloster og en kongsgård fra 1200-tallet.