Hotell i Stavanger

Clarion Collection Skagen Brygge Hotell Stavanger (Bestill)
Her på Skagen Brygge Hotell kan vi by på mer enn hyggelige rom og senger.Med oversikt over Vågen og Gamle Stavanger på den ene siden. Og byens pulserende gågater, butikker og restauranter på den andre, er hotellet det ideelle utgangspunktet for å besøke Stavanger.

Kommer du til Stavanger, kan du ikke unngå å finne oss. Med flybussen direkte til inngangsdøren, parkeringsplass under hotellet, båt- og jernbaneterminal innen gåavstand skulle valget av hotell i Stavanger være enkelt.

Smarthotel Forus (Bestill)
Smarthotel Forus er en helt ny type hotell.
Hotellet har lyse trivelige rom med gratis bredbånd, DUX madrass, topp ventilasjon, ind. temp.regulering og TV med 13 kanaler. Dusj.
Mat og drikke basert på selvservering hele døgnet..
Shuttle buss til/fra flyplass, Forus, sentrum m.m.
Ingen utsjekk bare dra.

Thon Hotel Maritim (Bestill)
Midt i Stavanger med utsikt over Breiavannet. Kun 2 minutters gange til byens shopping, kultur, uteliv og underholdningstilbud. Gode parkeringsmuligheter og kort vei til buss, tog og båt.I hotellets restaurant/frokostsal serveres vår velsmakende frokostbuffet. Mandag – torsdag serveres egen meny – samt at vi serverer middag på forespørsel. Maritim Cocktail Bar er åpen mandag – torsdag. Alle rettigheter. Hotellet har flere møterom med kapasitet opp til 125 personer.

Best Western Havly Hotel (Bestill)

Radisson Blu Atlantic Hotel (Bestill)

First Hotel Alstor (Bestill)

Clarion Hotel Stavanger (Bestill)

Victoria Hotel (Bestill)

Radisson Blu Royal (Bestill)

Scandic Park Hotell Stavanger (Bestill)