Sild med tomatsaus, chilli og hvitløk.

Denne oppskriften inneholder 2-3 "sære" ingredienser. Tomatsausen kan erstattes med 3 ss. tomatpure og en skvett olje. Chilli og hvitløksausen kan erstattes med fersk vare og balsamico/riseddik kan erstattes med f.eks. rødvinseddik. Portvin kan utelates, men den orginale oppskriften er veldig god, så prøv å få tak i alle ingrediensene.

Ingredienser
5 kryddersild fileter.
1 bx. S&W tomatsaus 2dl.
3 ss. balsamico eddik
2 ss. riseddik
4 ss. sukker
1-2 ss. solsikkeolje
2 ss. portvin
1 ss. Amoy chilli og hvitløksaus.

Framgangsmåte

Vann ut silden i en times tid. Skjær silden i biter og legg den i en krukke. Rør isammen de andre ingrediensene og hell det over silden.

Silden bør helst få stå å trekke i kjøleskapet i ett døgn før servering