Charter Kreta

Hellas mest mangfoldige øy tilbyr strender, koselige småbyer og antikk kultur.

Sjekk restplasser på Kreta.

Reise til flere steder på Kreta

Pakketur Agia Marina

Agia Marina er et hyggelig badested med mange tavernaer og suvenirbutikker. Samtidig som nærheten til Chania gjør at du lett kan oppleve atmosfæren i byen om kveldene.

Barnevennlig med lekeparker som blant annet lokker med hoppeslott, elbiler og en minigolfbane.

Hoteller Agii Apostoli

Fire kilometer fra Chania ligger Agii Apostoli der flere små og relativt langgrunne strender ligger beskyttet i grønne omgivelser.

Fredelig sted, ønsker du fart og moro, tar du bussen de 4 kilometrene inn til Chania.

Reis til Chania

Shopping, kaféer og et pulserende byliv venter deg som bor i byen Chania.

Denne gjestfrie byen, den nest største på øya med ca. 80 000 innbyggere, blir ofte kalt “Østens Venezia”. Den berømte, venetianske havnen er formet som en stor bue og er omgitt av bygninger fra middelalderen.

Charter Georgioupoli

En liten og fredelig fiskerlandsby med fine strender og vakker natur i umiddelbar nærhet. Ligger fint til for utflukter rundt øya.

En ti km lang sandstrand strekker seg østover fra byen. På det sjarmerende torget treffes folk gjerne i skyggen av eukalyptustrærne. Både der og nede ved havet finner du rikelig med trivelige små tavernaer, barer og kaféer.

Hotell blue Village Gerani

I stille og fredelige Gerani finner du den familievennlige ferielandsbyen Blue Village Caldera Beach med barneklubber og aktiviteter for alle aldre. Gerani er et av feriestedene som ligger på rekke og rad langs kysten vest for Chania.

Restplasser Kalamaki

Kalamaki er et stille sted med bare noen få restauranter. Men det er bare en kort buss- eller taxireise (ca. 5 km) inn til den sjarmerende byen Chania med den venetianske havnen, shoppinggatene og den pittoreske gamlebyen.

Restplass Kolimbari

Kolimbari er et stille sted med bare noen få restauranter. Men det er bare en kort buss- eller taxireise (ca. 5 km) inn til den sjarmerende byen Chania med den venetianske havnen, shoppinggatene og den pittoreske gamlebyen.

Pakketur Maleme

Det beste stedet for en rolig ferie nær havet med en vidstrakt strand av grus og rullesteiner som gjør vannet krystallklart.

Pakketur Nea Chora

Nea Chora er en rolig bydel i selve Chania. Her bor du midt i den kretiske hverdagen, men også i nærheten av sandstrendene.

Tur til Platanias

Platanias er et av de mest velutstyrte badestedene vest for Chania.

Reise til Rethymnon

Rethymnon har noe for enhver smak: kulturhistorie og fornøyelsesliv, pittoreske gater og fine strender.