Billig hotell i Oslo

Hoteller, billige i Oslo

Hotell i Oslo

Hoteller i Oslo
Scandic Byporten Oslo (Bestill)
Ligger inne i Byporten kjøpesenter, like i nærheten av Oslo Sentralbanestasjon. Gode shoppingmuligheter og offentlig transport i nærheten. Et nytt og friskt hotell.
Hotellet er Norges første freonfrie hotell, og er gjennomgående bygget og innredet med det siste innen miljø, sikkerhet og datateknologi. Hotellet har mottatt flere internasjonale miljøpriser,
bla. den prestisjetunge European Hotel & Design Award for mest miljøansvarlige nye hotelletablering. GRATIS internet i resepsjonen og på rom.

Comfort Hotel Børsparken (Bestill)
Velkommen til Comfort Hotel Børsparken.
Kort vei til alle offentlige transportmidler og til byens hovedgate Karl Johan, gjør at du aldri er langt unna byens severdigheter. vi kan tilby alle fasiliteter som kreves for å gjennomføre vellykkade møter og konferanser. vi har kapasitet fra 2 til 50 personer.

Clarion Collection Hotel Bastion (Bestill)
Unn deg å prøve Kvadraturens uslepne , og inntil nå ukjente diamant Røff på utsiden.En stemning og kvalitet du bare må oppleve på innsiden. Hotel Bastion har en sjarmerende kombinasjon av uformell pulserende atmosfære, kombinert med de mest utsøkte interiørdetaljer du aldri har sett på hotell i Norge! Hotellet er utviklet av en privat eier med brennende
interesse for unike detaljer, som i samarbeid med den kjente interiørarkitekten Anemone Wille Våge har utviklet Norges første Boutique Hotell.

Clarion Collection Hotel Gabelshus (Bestill)

Best Western Hotell Bondeheimen (Bestill)

Radisson SAS Airport Hotel (Bestill)

Norlandia Karl Johan Hotell (Bestill)

Reise til Oslo

  • Fly Oslo Bergen
  • Fly Oslo Bodø
  • Fly Oslo Haugesund
  • Fly Oslo Kristiansand
  • Fly Oslo Stavanger
  • Fly Oslo Tromsø
  • Fly Oslo Trondheim