Stow, Josie (for)Safarikokk Josie Stow serverer her en kulinarisk og visuell fest av en kokebok, med eksotiske retter fra hele det afrikanske kontinentet. Middagsretter, grillmat og desserter, snacks og drinker – alt dette og mer til finner du oppskrifter på i denne boken

          Les mer
Stiansen, Bent (for) / Stiansen, Annette (for) /I denne boken kan du bli med kokkene Annette og Bent Stiansen til Italia, Vietnam, Lyon, Thailand, Provence og Danmark. De byr på vakre bilder, små anekdoter, steder å bo, samt oppskrifter som gir deg en smak av de stedene boka tar deg til.

          Les mer
Forfatter Tina Nordström
Tina satser på spennende, variert og ujålete mat, og viser at kvalitet ikke trenger å være dyrt. Rettene utgår ofte fra klassisk svensk mat og alltid med sesongtilpassede råvarer

          Les mer
Forfatter: Hellstrøm, Eyvind/
Hvordan skape en enkel og perfekt meny? Det er det vi alle drømmer om. Bagatelle-chefen Eyvind Hellstrøm gir deg nå sine enkle menyer som inspirasjon til de forskjellige anledningene som dukker opp i løpet av året.

          Les mer
Harald Osa (for)
Henriette Caroline Schønberg Erken (1866–1953) er det legendariske navnet i historien om nyere norsk matkultur. Hun formidlet og utviklet tradisjonene våre og utga et tyvetalls kokebøker for hjem og skole.

          Les mer

Lars Barmen (for)
Her er tradisjonsrike norske retter, til både hverdags og fest, retter som har blitt sett på som umoderne, men som nå er på full fart inn igjen.

           Les mer