Pasta m/blåskjell

Ingredienser
Til 1 sulten person
Båndspaghetti
1/2 box hermetiske blåkjell
1 liten løk
   purre smaker enda bedre
1/4 paprika
2 stk herm. bananpepper
1 ss. solsikkeolje
2 ss. smør
1 ss. rødvinseddik
2-3 dråper tabasco
1 ss. creme fraice
Salt og nykvernet pepper

Framgangsmåte

Kok passe mengde spaghetti etter anvisning på pakken.

Ha olje i en gryte, og tilsett løken (hakket). Stek på svak varme i 2-3 minutter, tilsett hakket paprika og bananpepper, stek i 3-4 minutter til, til det blir blankt og mørt. Tilsett eddik, kok inn. Rør inn smøret. Tilsett creme fraice og tabasco (rør tabascoen inn i c.f. før den tilsettes, da blir den bedre fordelt.

Varm til kokepunkte. Skru av varmen og tilsett blåskjell (uten kraft) la det stå til blåskjellene er lune.Serveres med pasta, salt og pepper, og gjerne en liten skvett olivenolje